Dodano: 2008-11-13 19:21
moja piwnica :evil: oj... jak tam jest mroczno brrrr..... :x bo nie ma światła ^_^ hehehehehe :wink:

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...
Dodano: 2008-11-13 21:58
Mroczna jest moja dusza :twisted:
"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi
Dodano: 2008-11-13 22:19
| HardKill napisał(a): |
| moja piwnica :evil: oj... jak tam jest mroczno brrrr..... :x bo nie ma światła ^_^ hehehehehe :wink:
|
Do mojej nie da się wejść, bo cała węglem i drewnem zawalona :)
Dodano: 2008-11-13 22:20
lodowka w moim akademiku ... brrrrr ...pewnie jak wroce to juz jakis klecha zapieczetuje po owczesniejszych egzorcyzmach
CARPE NOCTEM***do everything what you want...but please, don't look into my eyes...*** fata viam invenient***"Od muzyki piekniejsza jest tylko cisza"***"a pitiful person, allowing her soul to be manipulated with an illusion called love"
Dodano: 2008-11-13 22:30
| Drathir napisał(a): |
| lodowka w moim akademiku ... brrrrr ...pewnie jak wroce to juz jakis klecha zapieczetuje po owczesniejszych egzorcyzmach |
mój znajomy miał mroczną lodówkę: regularnie psuły mu się ogórki szklarniowe i chodził makaron :lol:
"wybrednie w różach wymarzając kolor czarny"
Dodano: 2008-11-13 23:28
Moja poprzednia lodówka była mroczna, bo nie posiadała światełka 8) Obecna się nie domyka, ale to już nie jest takie mroczne.
"Nagość, phoszę państwa, jest demagogiczna, jest wphost socjalistyczna, bo i cóż by było, gdyby gmin odkhył, że nasza dupa taka sama?!"
Dodano: 2008-11-14 11:43
| Wampgirl napisał(a): |
| Mroczna jest moja dusza :twisted: |
Ciekawe, interesujące :wink: z moich obserwacji wynika, że jesteś osobą bardzo wrażliwą i uduchowioną. Mrok w duszy moim zdaniem polega na prawie całkowitym oddaleniu się od tego co ludzkie :twisted:
Dum Deus calculat, mundus fit.
Dodano: 2008-11-14 16:38
Są w Czewie takie zbiorniki retencyjne koło huty. Wystarczy wybrać się tam wieczorkiem. Niby nic, ale moja kumpela włożyła tam do wody nogę i coś jej ją odgryzło... Bu!
If you don't live for something, You'll die for nothing.
Dodano: 2008-11-14 16:52
| Estel napisał(a): |
| Są w Czewie takie zbiorniki retencyjne koło huty. Wystarczy wybrać się tam wieczorkiem. Niby nic, ale moja kumpela włożyła tam do wody nogę i coś jej ją odgryzło... Bu! |
Bo w Świętym Mieście muszą być takie miejsca
pretty creepy...
Dodano: 2008-11-14 16:57
| Rochu napisał(a): |
Pewno płynący szczur ![]() |
Nie szczur. To pan Włodzio.
"Nagość, phoszę państwa, jest demagogiczna, jest wphost socjalistyczna, bo i cóż by było, gdyby gmin odkhył, że nasza dupa taka sama?!"
Dodano: 2008-11-19 20:08
Moja wlasna "duszyczka"
Czasami warto uciec od zycia...
Dodano: 2008-11-19 20:27
Niedaleko moego miejsca zamieszkania, mainowicie na poligonie w Biedrusku, są ruiny gotyckiego Kościoła i dzwonnicy, a zaraz obok, w lesie stary cmentarz..Miejsce bardzo w klimacie, szczególnie gdy zapada zmrok..Kościółek fantastyczny, wciąż można, lecz z niemałym wysiłkiem, wejść na wieżyczkę...Jeden minus - trzeba uważać, żeby nie zostać odstrzelonym na poligonie :twisted: I formalnie, bez odpowiedniego pozwolenia nie można tam przebywać...Ale, któż to dba o pozwolenia.. :twisted:
"Beata est vita conveniens naturae suae"... (Najszczęśliwsze, najlepsze jest życie w zgodzie z własną naturą)
Dodano: 2008-11-20 22:16
| dzizusu napisał(a): |
| in my ass jest zapewne mroczno |
in fact - practically in all asses
Dodano: 2008-11-20 22:27
jednym słowem, każdy ma swoje małe, prywatne mroczne miejsce :lol:
aż mi się przypomina Naked Lunch Cronenberga, gdzie bohater gadał ze swoją dupą :twisted:
Dodano: 2009-05-13 20:33
Szpital Psychiatryczny w Świeciu - szczególnie poupadające budunki starej części zakładu, które leżą zaraz obok Diabelców, świeckich punktów widokowych na Wisłę :)
Dodano: 2009-05-14 10:42
stary cmentarz nocą skrzypiąca brama, gdzie niegdzie krypty i połamane krzyże - poprostu klasyka :D
Dodano: 2009-05-15 14:13
Stare po niemieckie bunkry w lesie Arkońskim :wink:

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...
Dodano: 2009-07-01 12:40
Dla mnie osobiście najbardziej mrocznym miejscem jest opuszczone miasto..
zapraszam do lektury..
http://www.fajne-miejsce.pl/miejsce,19221584,Grodek-opuszczone-miasto.html
Dodano: 2009-07-01 13:53
Vawej byłeś tam może? Ja i kilku znajomych chorujemy od jakiegoś czasu na wyprawę do Prypeci a tu jak widać mamy prawie taką samą Prypeć pod Nadarzycami. Jakbyś mógł coś opowiedzieć bo chyba rozważę zebranie ekipy i wybranie się tam.
"Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone..." "Lubię oczęta twe, kochanie, Ich blasków zmienność tajemniczą, Gdy je podnosisz niespodzianie I niby modrą błyskawicą Ogarniasz ziemię aż po kraniec....."
Dodano: 2009-07-01 14:01
Byłem, lecz nocą i dość dawno w (2005r) z chęcią bym się wybrał raz jeszcze. Wiem, że dziś mało zostało, lecz jednak coś zostało na pewno. Tak więc jeżeli chciałbyś się wybrać z ekipą z chęcią bym się wybrał razem. W razie czego pisz na priv. ewentualnie na gg. Poza tym wiele jest ciekawych miejsc wiadomo auto, aparat i jazda przed siebie, a wcześniej w domu tylko szukanie ifno. W planach mam zwiedzenie wszystkich zamków w Polsce być może i się uda. Rok temu wyglądało to tak:
http://www.youtube.com/watch?v=ynShmlmOT-c
PS: odnosząc się zaś ku Prypecia można się wybrać na wycieczkę organizowaną przez jedną z Krakowskich firm. Szczegóły: http://bispol.com/czarnobyl-tour/
Jeżeli są jacyś chętni proszę o kontakt :twisted:
Mroczne miejsca Dodano: 2009-07-16 18:24
Hmmmm.... Cmentarz Saint Mungo w Glasgow w Szkocji, byłem na nim po zmroku naprawde przerażające a zarazem fascynujące miejsce.... polecam.... :wink: