Mroczne miejsca. Strona: 6

Dodano: 2008-11-13 19:21

moja piwnica :evil: oj... jak tam jest mroczno brrrr..... :x bo nie ma światła ^_^ hehehehehe :wink:

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...

Dodano: 2008-11-13 21:58

Wampgirl (Anciliae)
Wampgirl
Kraina Dreszczowców :Kraków

Mroczna jest moja dusza :twisted:

"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi

Dodano: 2008-11-13 22:19

HardKill napisał(a):
moja piwnica :evil: oj... jak tam jest mroczno brrrr..... :x bo nie ma światła ^_^ hehehehehe :wink:

Do mojej nie da się wejść, bo cała węglem i drewnem zawalona :)

Dodano: 2008-11-13 22:20

Drathir (Anciliae)
Drathir
Lublin/radom(rzadko ;p)/czasami krakow

lodowka w moim akademiku ... brrrrr ...pewnie jak wroce to juz jakis klecha zapieczetuje po owczesniejszych egzorcyzmach

CARPE NOCTEM***do everything what you want...but please, don't look into my eyes...*** fata viam invenient***"Od muzyki piekniejsza jest tylko cisza"***"a pitiful person, allowing her soul to be manipulated with an illusion called love&quot

Dodano: 2008-11-13 22:30

Drathir napisał(a):
lodowka w moim akademiku ... brrrrr ...pewnie jak wroce to juz jakis klecha zapieczetuje po owczesniejszych egzorcyzmach

mój znajomy miał mroczną lodówkę: regularnie psuły mu się ogórki szklarniowe i chodził makaron :lol:

"wybrednie w różach wymarzając kolor czarny"

Dodano: 2008-11-13 23:28

mara (Primogen)
mara
Kotlina Kłodzka, Wratislavia

Moja poprzednia lodówka była mroczna, bo nie posiadała światełka 8) Obecna się nie domyka, ale to już nie jest takie mroczne.

"Nagość, phoszę państwa, jest demagogiczna, jest wphost socjalistyczna, bo i cóż by było, gdyby gmin odkhył, że nasza dupa taka sama?!"

Dodano: 2008-11-14 11:43

Wampgirl napisał(a):
Mroczna jest moja dusza :twisted:

Ciekawe, interesujące :wink: z moich obserwacji wynika, że jesteś osobą bardzo wrażliwą i uduchowioną. Mrok w duszy moim zdaniem polega na prawie całkowitym oddaleniu się od tego co ludzkie :twisted:

Dum Deus calculat, mundus fit.

Dodano: 2008-11-14 16:38

Są w Czewie takie zbiorniki retencyjne koło huty. Wystarczy wybrać się tam wieczorkiem. Niby nic, ale moja kumpela włożyła tam do wody nogę i coś jej ją odgryzło... Bu!

If you don't live for something, You'll die for nothing.

Dodano: 2008-11-14 16:48

Pewno płynący szczur

Dodano: 2008-11-14 16:52

Estel napisał(a):
Są w Czewie takie zbiorniki retencyjne koło huty. Wystarczy wybrać się tam wieczorkiem. Niby nic, ale moja kumpela włożyła tam do wody nogę i coś jej ją odgryzło... Bu!

Bo w Świętym Mieście muszą być takie miejsca pretty creepy...

Dodano: 2008-11-14 16:57

mara (Primogen)
mara
Kotlina Kłodzka, Wratislavia

Rochu napisał(a):
Pewno płynący szczur

Nie szczur. To pan Włodzio.

"Nagość, phoszę państwa, jest demagogiczna, jest wphost socjalistyczna, bo i cóż by było, gdyby gmin odkhył, że nasza dupa taka sama?!"

Dodano: 2008-11-19 20:08

Moja wlasna "duszyczka"

Czasami warto uciec od zycia...

Dodano: 2008-11-19 20:27

Niedaleko moego miejsca zamieszkania, mainowicie na poligonie w Biedrusku, są ruiny gotyckiego Kościoła i dzwonnicy, a zaraz obok, w lesie stary cmentarz..Miejsce bardzo w klimacie, szczególnie gdy zapada zmrok..Kościółek fantastyczny, wciąż można, lecz z niemałym wysiłkiem, wejść na wieżyczkę...Jeden minus - trzeba uważać, żeby nie zostać odstrzelonym na poligonie :twisted: I formalnie, bez odpowiedniego pozwolenia nie można tam przebywać...Ale, któż to dba o pozwolenia.. :twisted:

"Beata est vita conveniens naturae suae"... (Najszczęśliwsze, najlepsze jest życie w zgodzie z własną naturą)

Dodano: 2008-11-20 01:22

in my ass jest zapewne mroczno

Dodano: 2008-11-20 22:16

dzizusu napisał(a):
in my ass jest zapewne mroczno

in fact - practically in all asses

Dodano: 2008-11-20 22:24

yes you right in all asses :twisted:

Dodano: 2008-11-20 22:27

jednym słowem, każdy ma swoje małe, prywatne mroczne miejsce :lol:
aż mi się przypomina Naked Lunch Cronenberga, gdzie bohater gadał ze swoją dupą :twisted:

Dodano: 2009-05-13 20:33

Szpital Psychiatryczny w Świeciu - szczególnie poupadające budunki starej części zakładu, które leżą zaraz obok Diabelców, świeckich punktów widokowych na Wisłę :)

Dodano: 2009-05-14 10:42

stary cmentarz nocą skrzypiąca brama, gdzie niegdzie krypty i połamane krzyże - poprostu klasyka :D

Dodano: 2009-05-14 11:51

poznańska Cytadela oczywiście

Dodano: 2009-05-15 14:13

Stare po niemieckie bunkry w lesie Arkońskim :wink:

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...

Dodano: 2009-07-01 12:40

Dla mnie osobiście najbardziej mrocznym miejscem jest opuszczone miasto..

zapraszam do lektury..

http://www.fajne-miejsce.pl/miejsce,19221584,Grodek-opuszczone-miasto.html

Dodano: 2009-07-01 13:53

Vawej byłeś tam może? Ja i kilku znajomych chorujemy od jakiegoś czasu na wyprawę do Prypeci a tu jak widać mamy prawie taką samą Prypeć pod Nadarzycami. Jakbyś mógł coś opowiedzieć bo chyba rozważę zebranie ekipy i wybranie się tam.

"Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone..." "Lubię oczęta twe, kochanie, Ich blasków zmienność tajemniczą, Gdy je podnosisz niespodzianie I niby modrą błyskawicą Ogarniasz ziemię aż po kraniec....."

Dodano: 2009-07-01 14:01

Byłem, lecz nocą i dość dawno w (2005r) z chęcią bym się wybrał raz jeszcze. Wiem, że dziś mało zostało, lecz jednak coś zostało na pewno. Tak więc jeżeli chciałbyś się wybrać z ekipą z chęcią bym się wybrał razem. W razie czego pisz na priv. ewentualnie na gg. Poza tym wiele jest ciekawych miejsc wiadomo auto, aparat i jazda przed siebie, a wcześniej w domu tylko szukanie ifno. W planach mam zwiedzenie wszystkich zamków w Polsce być może i się uda. Rok temu wyglądało to tak:

http://www.youtube.com/watch?v=ynShmlmOT-c

PS: odnosząc się zaś ku Prypecia można się wybrać na wycieczkę organizowaną przez jedną z Krakowskich firm. Szczegóły: http://bispol.com/czarnobyl-tour/

Jeżeli są jacyś chętni proszę o kontakt :twisted:

Mroczne miejsca Dodano: 2009-07-16 18:24

Hmmmm.... Cmentarz Saint Mungo w Glasgow w Szkocji, byłem na nim po zmroku naprawde przerażające a zarazem fascynujące miejsce.... polecam.... :wink:

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło